iDevGames Forums
Checking for architecture? - Printable Version

+- iDevGames Forums (http://www.idevgames.com/forums)
+-- Forum: Development Zone (/forum-3.html)
+--- Forum: iPhone, iPad & iPod Game Development (/forum-11.html)
+--- Thread: Checking for architecture? (/thread-8080.html)



Checking for architecture? - Bersaelor - Sep 7, 2010 04:33 AM

Hey there,

I know its backward compatible, but what code do you guys use, if you want to check when your app is run on an ARM7 architecture?

I mean sometimes you do want to use the additional horsepower for things you'd otherwise skip.


RE: Checking for architecture? - OneSadCookie - Sep 7, 2010 10:22 AM

just use a fat binary and put the extra code in the armv7 part only?


RE: Checking for architecture? - Rasterman - Sep 20, 2010 11:56 AM

Well if its not ARM7 specific asm, and just if the device 'has more power' I would simply check what platform your running on, if its not gen1,2,3 then do the extra processing. Or specifically check for gen4 or ipad and do it, but then you will have to update for future gens.