fmod on tiger (10.4.11)

Apprentice
Posts: 9
Joined: 2008.07
Post: #1
How do i fix the below? I have AudioUnit and coreaudio framework. what other frameworks do i need?

/usr/bin/ld: /Developer/FMOD Programmers API/api/lib/libfmodex.dylib load command 5 unknown cmd field
Quote this message in a reply
Luminary
Posts: 5,143
Joined: 2002.04
Post: #2
You need a working fmod dylib. That one's broken.
Quote this message in a reply
Apprentice
Posts: 9
Joined: 2008.07
Post: #3
Solution: Upgrade to Xcode 2.4.1
Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Fmod & bus error barbeirovsk 0 1,973 May 8, 2009 02:51 PM
Last Post: barbeirovsk
  OpenAL, Fmod, Miles, PortAudio. Is there anything else? Malarkey 16 12,502 Mar 19, 2009 09:04 AM
Last Post: AnotherJake
  Installing SDL on tiger AcidZombie24 6 3,676 Jul 17, 2008 11:54 AM
Last Post: szymczyk
  Tiger breaks SDL? sealfin 7 5,062 Jun 10, 2005 07:13 AM
Last Post: sealfin
  FMOD Questions kodex 8 4,765 Apr 27, 2005 08:13 PM
Last Post: DanLab