Menus

Apprentice
Posts: 6
Joined: 2008.08
Post: #1
Hi there,

Can i use Core Graphics menus on the top of OpenGl window?

I'm developing 2 games for iPhone and I'm missing the menus. Both are using opengl. But i wanted to focus on the menus now. But I'm facing a dilemma, do the menus in opengl or do it in Quartz or something.

From all the guru's out there, what seems to be better way, and how about pros and cons?

Thank you in advance,
Quote this message in a reply
Moderator
Posts: 3,571
Joined: 2003.06
Post: #2
Can't say specifically what's up because of NDA. Read the recommendations in the programming guide. That said, my (hazy) advice would be to try it both ways and find out for yourself which one will work best for your situation. If you're just making a standard OpenGL-based game, my wild guess is that you'll probably want to do your "menus" in OpenGL.
Quote this message in a reply
Apprentice
Posts: 6
Joined: 2008.08
Post: #3
Thanks for the reply my friend anotherjake.

I keep forgetting there's still and DNA active... Anyways, your suggestion is getting duly consideration.

Thanks
Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Anyone using Cocoa Touch for menus? johncmurphy 9 4,252 Dec 22, 2009 10:08 AM
Last Post: AnotherJake
  Custom menus, buttons and UI elements technocrat9000 3 4,107 Nov 11, 2008 02:49 PM
Last Post: longjumper