Can't find "new posts" feature in new forum software. I am about to start a riot.

Moderator
Posts: 682
Joined: 2002.11
Post: #1
It used to be that you could look at all your unread posts in one place.

Now that you can't do that, I probably won't even see replies to this thread because clicking through every forum is a pain in the butt.

Can we fix this?

My web site - Games, music, Python stuff
Quote this message in a reply
Sage
Posts: 1,482
Joined: 2002.09
Post: #2
[Image: new_posts.png]

You don't have one of those in the lower left corner of that image?

Scott Lembcke - Howling Moon Software
Author of Chipmunk Physics - A fast and simple rigid body physics library in C.
Quote this message in a reply
Moderator
Posts: 452
Joined: 2008.04
Post: #3

Howling Moon Software - CrayonBall for Mac and iPhone, Contract Game Dev Work
Quote this message in a reply
Sage
Posts: 1,482
Joined: 2002.09
Post: #4
Strangely you can also find it just below the toolbar and to the right of the tool palette in Photoshop. You might be out of luck if you don't have photoshop though.
[Image: or_in_photoshop.png]

Ok... I'm done now.

Scott Lembcke - Howling Moon Software
Author of Chipmunk Physics - A fast and simple rigid body physics library in C.
Quote this message in a reply
Moderator
Posts: 452
Joined: 2008.04
Post: #5
It's probably most convenient to access it through Starcraft II.

[Image: AlsoInStarcraftII.png]

Howling Moon Software - CrayonBall for Mac and iPhone, Contract Game Dev Work
Quote this message in a reply
Member
Posts: 227
Joined: 2008.08
Post: #6
Since that's where most of us will be for the next 5 years anyway...
Quote this message in a reply
Sage
Posts: 1,482
Joined: 2002.09
Post: #7
I've also added it as a new feature to Chipmunk.
[Image: orInChipmunk.png]

Scott Lembcke - Howling Moon Software
Author of Chipmunk Physics - A fast and simple rigid body physics library in C.
Quote this message in a reply
⌘-R in Chief
Posts: 1,260
Joined: 2002.05
Post: #8
@#$ @#$%&!!!! I DON'T SEE IT Mad
Quote this message in a reply
Founder
Posts: 1,138
Joined: 2002.04
Post: #9
I've changed the background color and increased the font size.

Carlos A. Camacho,
Founder
iDevGames
Quote this message in a reply
Member
Posts: 144
Joined: 2009.11
Post: #10
(Jul 28, 2010 07:34 PM)Carlos Camacho Wrote:  I've changed the background color and increased the font size.

I'll alert Blizzard; perhaps they can get the changes into the next SC2 patch.

Everyone's favourite forum lurker!
https://github.com/NSError
Quote this message in a reply
Founder
Posts: 1,138
Joined: 2002.04
Post: #11
lol. While you're at it, can you ask them to re-release Warcraft 2 with larger world maps?
Smile

Carlos A. Camacho,
Founder
iDevGames
Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Is there a way to access old posts? spikey 3 1,967 Jul 2, 2013 10:50 AM
Last Post: AnotherJake
  PSA: Java exploit on an iOS dev forum PowerMacX 3 2,175 Feb 24, 2013 10:11 AM
Last Post: EvolPenguin
  Switch over the forum to myBB? Carlos Camacho 119 81,517 Feb 4, 2011 12:38 PM
Last Post: rgdot
  New posts search reubert 3 5,246 Jan 9, 2011 12:25 PM
Last Post: McSpider
  Forum Font Size AnotherJake 10 15,516 Dec 23, 2010 08:10 AM
Last Post: gnurf