Checking for architecture?

Member
Posts: 95
Joined: 2009.09
Post: #1
Hey there,

I know its backward compatible, but what code do you guys use, if you want to check when your app is run on an ARM7 architecture?

I mean sometimes you do want to use the additional horsepower for things you'd otherwise skip.
Quote this message in a reply
Luminary
Posts: 5,143
Joined: 2002.04
Post: #2
just use a fat binary and put the extra code in the armv7 part only?
Quote this message in a reply
Member
Posts: 81
Joined: 2007.07
Post: #3
Well if its not ARM7 specific asm, and just if the device 'has more power' I would simply check what platform your running on, if its not gen1,2,3 then do the extra processing. Or specifically check for gen4 or ipad and do it, but then you will have to update for future gens.
Quote this message in a reply
Post Reply 

Possibly Related Threads...
Thread: Author Replies: Views: Last Post
  Help With Universal Game Architecture? Mattonaise 1 3,226 Apr 7, 2011 04:06 PM
Last Post: Mattonaise
  Core Animation Architecture in Games Mattonaise 3 5,423 Apr 6, 2011 03:56 PM
Last Post: Mattonaise
  OpenAL and Build Active Architecture Only Madrayken 2 3,273 Jul 8, 2009 02:53 PM
Last Post: Madrayken
  Checking if the device is an iPhone or iPod Touch monteboyd 5 3,648 May 1, 2009 02:15 AM
Last Post: monteboyd